четверг, 13 сентября 2018 г.

Олімпійські резерви...

При залученні дітей до занять фізичною культурою та спортом  одне із найважливіших завдань – "забрати" дітей з вулиці, допомогти їм розвиватися в колективі,Створення необхідних умов для фізичного розвитку дітей, для їх повноцінного оздоровлення, підготовки спортивного резерву для збірних команд України.
        З метою поширення ідей олімпізму та розвитку олімпійського руху в Україні, для учнів початкових класів ЗОШ № 18 було організовано тематичні   екскурсії в  тир».
        Тренер з кульової стрільби Ковальова Лариса - МСМК, неодноразовий рекордсмен, чемпіон, призер України, чемпіон Європи, срібний та бронзовий призер Європи в командному заліку (Швеція), учасник Чемпіонату Світу (Італія, Іспанія) і етапів Кубку Світу (Німеччина, Італія, Іспанія) 1993-2004р.р.), переможець і призер міжнародних змагань (Польща, Беларусь, Німеччина, Югославія) із захватом розповіла дітлахам про роботу гуртка, обладнання тиру, особистих  спортивних досягненнях, гуманістичних ідеалах олімпізму; показала майстер-клас з кульової стрільби по електронній мішені.
       Тренер мотивувала дітей до занять спортом, набуття навичок здорового способу життя, розвиток здібностей вихованців в обраному виді спорту, отже
заняття спортом - це важливий досвід в житті кожної дитини, який стане у нагоді в її подальшому житті.




























































Комментариев нет:

Отправить комментарий

Выпуск 2019