суббота, 3 марта 2018 г.

Квіти для бахмутчанок від «Музейної педагогіки»

У переддень Свята весни та любові учні Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського взяли участь у майстер-класі від «Музейної педагогіки»


8 березня – яскраве весняне свято. Саме цього дня особливу увагу привернено до ніжної, найтендітнішої половини людства – жінок. І саме в цей день неможливо обійтися без букетика квітів. А якщо ці квіти зроблені своїми руками, то їх ще приємніше дарувати!
Напередодні жіночого свята до школярів закладу освіти завітали організатори проекту «Музейна педагогіка». Для учнів початкової школи науковий співробітник міського Бахмутського краєзнавчого музею Оксана Шамова провела майстер-клас «Квіти для бахмутчанок». Захід супроводжувався цікавою інформацією про історію виникнення свята.
Хлопці та дівчатка з захопленням, з душею та любов’ю майстрували паперові гіацинти. Саморобні кошики поступово наповнювались яскравими, майстерно виконаними квітами. У свої вироби діти вкладали ніжність, симпатію, гордість, повагу до прекрасної жіночої половини. Це був не просто знак уваги – це було підтвердження щирих теплих почуттів дітей до своїх рідних матусь та бабусь.
Як завжди, зустріч із «Музейною педагогікою» принесла шкільній спільноті не лише прекрасний настрій, але й активізувала творчі здібності учнів та розширила їх пізнання з історії рідного міста.






























Комментариев нет:

Отправить комментарий

Выпуск 2019