суббота, 3 марта 2018 г.

«Знай наших!»

Третьокласники Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського взяли участь у годині спілкування «Знай наших! Українці, які змінили світ!»

«А ви думали, що Україна так просто.
Україна - це ексклюзив…»
Ліна Костенко
Ми всі знаємо, що кожна людина з любов’ю та душевним трепетом згадує те місце, де вона народилася, де промайнуло її дитинство. Затишна рідна оселя і є маленькою батьківщиною для кожної людини. І саме з сімейного вогнища починаються наші «Я», з яких складається вся велична й неповторна Україна.
Тож про «непросту» та «ексклюзивну» Україну йшла мова під час години спілкування «Знай наших! Українці, які змінили світ!», ініціатором якої виступила учитель початкових класів Ірина Бусел. Педагог запропонувала дітям знайти інформацію про славетних українців, які зробили значний внесок у політичний, освітній, культурно - мистецький розвиток нашої держави  та поміркувати над власними здобутками у шкільному житті. 
Учні провели пошуково-дослідницьку роботу та з’ясували багато цікавих фактів з життя видатних історичних постатей та сучасних особистостей, які власними досягненнями визначили престиж України.
Спілкуючись та наводячи приклади з реального життя, діти довели, що треба шанувати, підтримувати й розвивати спадщину наших співвітчизників. А ще, кожен з присутніх продемонстрував свої власні перші нагороди за успіхи в спорті, культурно-масових заходах, олімпіадах, конкурсах. Маленькі українці зробили висновок, що здійснення мрій починається саме з дитинства.














Комментариев нет:

Отправить комментарий

Выпуск 2019